Artiesten

De Romeo's

De meest aanstekelijke live jukebox met de GROOTSTE hits. De tofste covers in een vlot maatpak. Een bruisende live band. Meer dan 10 jaar houden ze dit reeds vol… Een aangepast, onuitputtelijk repertoire staat weer klaar om Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten, te overspoelen. ‘Good Feeling’ hits van de bovenste plank!
Een schitterende festivalafsluiter, groots op bedrijfsfeesten, stijlvol & pure klasse op uw event, …

Kortom: De partyband bij uitstek.


Sugarfree

Gildy Florus en Nathalie Prins richten in 2011 ‘Sugarfree’ op en scoren meteen hun eerste nr 1 hit in Vlaanderen.

De wind fluistert jouw naam’ stond 7 weken in de Radio2 top 30 en 19 weken in de Vlaamse Ultratop 10 (4 weken nr 1). In 2012 waren de meisjes te zien op Ment-TV en TV-Limburg(NL) met een eigen docu-serie en scoorden hun tweede nr 1 hit in Vlaanderen. Tot op de dag van vandaag staat Sugarfree stevig in de belangstelling en halen alle singles vlotjes de hitlijsten.


Hanny-D

Zij was amper tien jaar oud toen zij voor het eerst het podium betrad.
Muziek heeft altijd een belangrijke plaats in haar hart genomen.

Zij volgde muziekschool alsook bijlessen bij de Franstalige zanger Christian Vidal, die ooit een hit scoorde in België en Frankrijk met het nummer “Angelique”.

Haar eerste TVopnames waren in Middelkerke in het programma “ Muziek Toppers”.
Vrije maar ook Nationale radiozenders draaien regelmatig de nummers van Hanny-D.
TV interviews volgden elkaar…zo werd Hanny-D uitgenodigd bij "Ment Tv" in het programma Kurt Alive, bij ATV en Focus-WTV.

In samenwerking met Ment TV, werden nieuwe videoclips opgenomen.

Leuk nieuws...de regisseur van Pupkin Film uit Nederland, gekend voor de spannende dramaserie "Van God Los II" neemt telefonisch contact op met Hanny-D. Haar eingen geschreven nummer "De Man Uit Mijn Dromen" zal gedraaid worden in één van de serie's. Deze serie wordt uitgezonden door BNN in Nederland en in België en met veel kans ook in Brazilië.

Alle nummers die in 2010 in de hitparade stonden kregen punten op basis van ondermeer de hoogte van hun noteringen, het aantal weken op één en het aantal genoteerde weken.

Hanny-D was de enige artiest die langer dan Tom Waes (Dos cervezas) in de hitparade stond, namelijk 21 weken met haar hitje “Ik ben zo eenzaam zonder jou”.

November 2010…werd een nieuwe uitdaging!!

Namelijk als Vlaamse artiest kunnen deelnemen aan “Eurovision 2011”.

Met het Franstalig Up Tempo nummer “Près de Toi”, geschreven door producer Peter Keereman stelde zij zich kandidaat.

Op de 195 deelnemende artiesten, werd zij uit de laatste 30 kandidaten geselecteerd om deel te nemen aan de halve finale, dat live werd uitgezonden op radio en Internet op 30 januari 2011.
Hanny-D zal ons landje niet vertegenwoordigen, maar laat zich zeker niet ontmoedigen.

April 2013 werd Hanny uitgenodigd bij Alaska TV – (TV Eén) – in het programma van Bart Peeters “De Neus Van Pinokkio”.

Haar fans, haar publiek zijn heel belangrijk voor haar.
 
Hanny-D heeft een uitgebreid repertoire (Nederlands en Frans) van slow, ambiance naar disco…

Hanny-D heeft ook een eigen website www.hanny-d.be.


Dennie Damaro

Dennie Damaro staat al meer dan 20 jaar garant voor professionaliteit. Zijn vele optredens hebben een hoog schlagergehalte. Zeer gevoelige en emotionele liedjes worden afgewisseld met bekende ambiancenummers. De meeste liedjes uit zijn repertoire zijn door hem zelf geschreven en worden door hem dan ook op onnavolgbare wijze vertolkt.


Dina Rodrigues

Dina is geboren te Portugal en heeft de stemkwaliteiten van Celine Dion. Ze brengt dan ook een perfecte show van deze buitengewone diva. Met haar warmbloedige stem neemt ze je mee op reis naar de Zuiderse landen, betovert ze het publiek en laat je genieten van de mooiste liedjes op haar eigen manier.


De Stoempers

Na het succes van de eerste single “Kom en sluit maar aan” besluiten De Stoempers om hun samenwerking verder te zetten. Dit op vraag van de vele fans alsook op vraag van talrijke organisatoren die in het viertal een ideale feestgarantie zien.

De Stoempers bestaan uit vier getalenteerde muzikanten met een enorme portie “goesting”, die onlangs de handen in elkaar sloegen. Met Ive Rénaarts, Kurt Crabbé, Johan Veugelers en Annelies Winten is elke organisator zeker van 100% professionaliteit alsook 100% ambiance.


Bijzondere dank aan onze supersponsors