Artiesten

Frank Valentino

2017 ... na vier jaar op Tenerife wonen, helemaal actief opnieuw in Vlaanderen.  Nieuwe singles, nieuwe clips... Frank is helemaal klaar voor de echte 'come back' !

'WE SLAPEN SAMEN IN M'N CABRIO' (release mei 2017) was de eerste van een wellicht grote nieuwe playlist.  Het nummer stond tien weken in de Nationale Ultratop.  

De opvolger '862175' (release december 2017) doet het nog beter met een hogere plaats in de hitlijst en een paar weken langer notering.  Frank pikte bij de nummer ook de draad als tekstschrijver weer op en ook de volgende single is van zijn hand.

Die is gepland eind maart en staat volledig in het teken 'Frank Valentino 2018 !'


Herbert Verhaeghe

Op z‘n 6de volgt Herbert al notenleer en klarinet. In de jeugdbeweging (KSJ Kuurne) en op de normaalschool (Torhout) komt de zoektocht naar z‘n artistieke troeven op kruissnelheid. Hij treedt vaker op, al dan niet met de gitaar erbij, en speelt enkele seizoenen mee met het Kuurns Theater.

In het jaar 2000 brengt hij z‘n eerste EP uit met eigen Nederlandstalig werk. Sinds dat jaar is hij presentator bij Radio 2 (o.a. Zomerhit, Viva Vlaanderen, de Fata Morgana-show en de programma‘s van Radio 2 West-Vlaanderen).

Eind 2016 heeft Herbert z’n eerste nummer één te pakken in De Vlaamse Top 10: “Een ongewone reis”, de laatste single en het laatste nummer op “Tijd”, wordt maandenlang gedraaid op veel radiozenders en Ment-TV. Het liedje verschijnt in een luxeverpakking met postkaarten, en een nieuw Kerstnummer. Voor “Kerstmis met jou” tekent Herbert niet alleen voor de tekst, ook voor de muziek die hij voor het eerst samen met Peter Keereman componeert.

Op 1 maart 2017 worden de fans getrakteerd op een gloednieuwe single van Herbert. “Zonder jou” is de frisse voorbode van z’n 5de full-CD 'Verbonden' die in oktober datzelfde jaar verschijnt. Met dit nieuwe album erbij, is het nog moeilijker... maar des te leukr, om een playlist samen te stellen voor elk optreden.

 


Jacco Ricardo

Jacco weet met zijn eigen stijl en uitstraling het publiek overal te veranderen in één deinende massa.

De zanger, entertainer en presentator Jacco Ricardo wordt door de pers niet voor niets omschreven als een 'vakman met lef'. Met veel gevoel voor show brengt deze grensbewoner (BE/NL Sluis) een breed repertoire, dat elk publiek aanspreekt. Hij zingt met flair de meest uiteenlopende hits van de afgelopen 40 jaar alsook zijn eigen single's. Gewoon "De perfecte mix tussen schlagers & foute hits!"dan moet u bij "het Zeeuws Vlaams Stemmingskanon" zijn!


De Alpenzusjes

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno NU! 
Voor elke FEESTELIJKE gelegenheid krijgen Chantal en Kirsten het publiek gegarandeerd ‘ aan de gang’!
Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!


Swoop

In de Zomer van 2001 besluit Filip D'haeze samen met 4 jonge, pittige meiden een nieuwe groep "SWOOP" te vormen die ambianceliedjes zal brengen.

Filip als zanger, terwijl Iris, Jolien, Kim en Nathalie het geheel wat aantrekkelijker maken met hun leuke dansjes. SWOOP brengt vooral eigen versies van bekende hits, waaronder Una paloma blanca, Country Roads, She looks so sexy, In het kleine café aan de haven, We like 2 party. Maar het is de song Speedy Gonzales, met de bijhorende Speedy-Mascotte, die SWOOP veel naambekendheid geeft. Daarna kwam de single Hands up die een hit werd. Ze brengen het liedje The Greatest Lover uit, een herwerkte versie van de grote hit van de groep LUV. Op 21 december 2006 brengt Filip de single "Allez Allez Zimbabwe" uit, gezien in het gelijknamige VTM-programma.

De comeback van zijn lievelingsgroep wordt heel positief onthaald, vooral bij de vele organisatoren en dat vertaald zich in de agenda van SWOOP. Er wordt gekozen voor een eerste single en dat wordt het verassende "1000 dromen ver – Tornero", geen echte SWOOP-song maar toch goed voor een comebackhit!

Swoop, ideaal voor een avond vol ambiance!!


Bijzondere dank aan onze supersponsors